header_image

Over ons

Wij zijn een Nederlands stel: Klaas en Elizabeth. Wij houden van het goede leven en dat is hier in de Marken! Na een grondige renovatie is onze Villa San Vitale helemaal klaar voor het jaar 2015. Wij verhuren slechts een paar weken in het zomerseizoen. Wij bieden comfortabele accommodatie voor hen die vrede en rust, natuur, cultuur willen en van de Italiaanse keuken genieten.
Veel kennis hebben we inmiddels vergaard omtrent de omgeving en daarom kunnen wij u voorzien in tal van interessante en fantastische uitstapjes in de omgeving. Zoals dorpsfeesten, hippe party’s op het strand en culturele uitstapjes naar middeleeuwse dorpjes.
Wij doen ons uiterste best om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken. En dat u zich thuis voelt in een van onze prachtige gerenoveerde appartementen met een uitstekende slaapcomfort!

Schermafbeelding 2015-01-18 om 11.38.45

We zochten naar een wijngoed in een niet-toeristisch deel van Italië en vonden ons huis te midden van echte ongerepte landschappen met pure Italiaanse mensen. Weg van de drukte, maar met gemakkelijke toegang tot de natuur en culturele schatten maar ook dicht bij de zee en een groot scala aan goede authentieke restaurants. Ons agrarische landhuis met wijngaard is gelegen op minder dan 24 km van diverse stranden en het biedt 270 graden panoramisch uitzicht op de heuvels en de verschillende dorpen en een eindeloze bergketen van de Monti Nerone, Cucco en Catria. Dit alles in het hart van de Marche. Alles wat u zoekt in Italië vindt u in deze ongerepte vrijwel onbekend prachtige regio Le Marche.