header_image

Omgeving

Wij willen u graag als onze gasten ontvangen en zullen er alles aan doen dat u een fantastische vakantie zult hebben. Onze kennis over de Marche is gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring. Wij spreken goed Italiaans en hebben in de jaren vele goede contacten in de omgeving opgebouwd. Natuurlijk kennen wij vele goede restaurants en maken heel graag een reservering voor u op de mooiste en meest romantische plekjes.

Maar er is meer dan eten en drinken: zo is het strand een half uurtje rijden, een prachtige kust met schoon en zuiver zeewater maar als u wat sportiever bent kunt u geweldige wandelingen maken bij de Monte Catria: in dezelfde tijd rijdt u naar een kabelbaan die u naar de mooiste wandelgebieden zweeft.

Wij helpen u gemakkelijk op weg naar alle markten in de omgeving; de dorpsfeestjes en natuurlijke de befaamde sagra’s. Een sagra is een themafeest wat per dorp of stadje verschilt. Er is eten en drinken en er wordt op levende muziek heel wat afgedanst.

U kunt er dus op vertrouwen dat wij ons inzetten om voor u een geweldige vakantie in ons mooie huis door te brengen. Kortom Villa San Vitale is een heerlijke plek waar u zich zal thuis voelen en een fantastische vakantie zal vieren.